Runda Bordet

I Salongen ligger mötesrummet Runda bordet, och precis som namnet antyder så består det av ett runt bord med plats för 8 personer. Möteslokalen Runda bordet är inglasat och ger ett luftigt intryck trots sin storlek. Utmed de inglasade väggarna finns gardiner att dra för om mindre insyn önskas.

Bokningsförfrågan

För bokning av våra lokaler, fyll i formuläret nedan eller kontakta oss direkt på 031-13 86 16.

Skickad bokningsförfrågan behandlas inom 24 timmar.

Runda bordet är vårt minsta konferensrum med plats för upp till 8 personer. Mötesrummet har en 55’’ TV med HDMI-uttag för smidig uppkoppling. Här finns också en blackboard, men föredrar ni blädderblock så ordnar vi det. Rummet är sobert inrett och stolar såväl som bord är klädda i svart skinn.

Runda bordet bokas per timme eller för hela dagen. Bubbel- och stilla vatten ingår och önskas kaffe och fika så beställs detta i vår reception eller hos vår konferensvärdinna. Runda bordet är utmärkt för det lilla mötet och passar också bra som samtalsrum. Konferensrummet är placerat mitt i Salongen och här finns även ”verkstan” med skrivare, kopiator, scanner, pennor och block, ja allt som hör en kontorsplats till.

Flora Workspace har ett fantastiskt centralt läge mitt i Göteborg. Det är enkelt att ta sig hit och hitta rätt. På Grönsakstorget finns gott om parkeringsplatser. Hållplatserna Grönsakstorget samt Kungsportsplatsen ca 200m bort täcker så gott som Göteborgs samtliga buss- och spårvagnslinjer. I vår närhet finns gott om restauranger för både lunch och middag. Saluhallen, Västra Hamngatan och Magasinsgatan ligger bara 5 minuters promenad bort.

Vägg i vägg med Flora Workspace finner ni det fina boutique-hotellet Hotel Flora, perfekt för våra långväga gäster. Flora Workspace och Hotel Flora erbjuder allt under samma tak, hotellogi, konferensrum och mötesrum, restaurang och bar med ypperligt läge mitt i centrala Göteborg.

Priser

Du kan hyra Runda bordet som möteslokal per timme eller per dag. Priserna anges inklusive 25% moms.

Första timmen: 1000 kronor
Följande timmar: 200 kronor/timme
Heldag: 2000 kronor

Utrustning

  • WiFi
  • 55’’ TV
  • Blackboard
EN TIMME
1000 kronor
Efter första timmen 200 kr / timme
EN DAG
2000 kronor