Salongen

I vår stora, öppna salong finns ca 40 arbetsplatser fördelade på ett långbord, en soffgrupp samt flera enskilda arbetsplatser längs fönstren och runt om i lokalen. Här finns också åtta platser vid ett runt bord som kan skiljas från salongen med ett draperi. Bra om ni vill arbeta flera tillsammans!

Bokningsförfrågan

För bokning av våra lokaler, fyll i formuläret nedan eller kontakta oss direkt på 031-13 86 16.

Skickad bokningsförfrågan behandlas inom 24 timmar.

Salongen är luftig och ljus med stora fönster ut mot Grönsakstorget och Lilla Korsgatan. Här har du nära till hela centrala Göteborg, och spårvagn, buss och parkering finns precis utanför dörren.

Salongen är en delad arbetsplats, vilket innebär att du kommer och går när du vill och hyr din arbetsplats per timme eller per dag. Du checkar in när du kommer och ut när du går. Skrivare och internet ingår, och i köket finns kaffe, te, frukt och snacks för den som vill ha. Vill du lämna din arbetsplats en stund men komma tillbaka senare finns låsbara skåp att förvara dina saker i. Arbetar du hos oss ofta har du också möjlighet att ha en postadress hos Flora Workspace mot en extra kostnad. Vägg i vägg med Flora Workspace ligger Hotel Flora. Där finns hotellrum att hyra för dig som behöver övernattning, och deras hotellfrukost är också en riktigt bra start på dagen för dig som börjar jobba tidigt på morgonen.

Salongen går också att hyra som eventlokal för till exempel kundevent eller produktvisningar. Vi har också flera andra eventlokaler och två härliga takterrasser. Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram en bra lösning för ditt event.

  • 116 kvadratmeter med kök och toalett
  • 16 delade arbetsplatser vid långbord
  • 8 delade arbetsplatser vid ett runt bord
  • 8 platser i soffgrupp
  • 12 fönsterplatser vid bord
  • 1 liggplats i fönstret
  • Skrivare och fritt internet
  • Kaffe, te, frukt, snacks och frukost-hela-dagen ingår

Priser

Du hyr din arbetsplats i Salongen per timme eller per dag. Priserna anges inklusive 25% moms.

Första timmen: 160 kronor
Följande timmar: 40 kronor/timme
Heldag: 360 kronor

Utrustning

40 delade arbetsplatser
WiFi
Skrivare
Låsbara förvaringsboxar
Kaffe och te
Frukt och snacks

Övriga lokaler

Utöver Salongen har vi ytterligare tre mötes- och eventlokaler du kan hyra på Flora Workspace: Loftet, The Library och The Fashion Room.

EN TIMME
160 kronor
Efter första timmen 40 kr / timme
EN DAG
360 kronor