The Library

The Library är vårt mysiga bibliotek, en personlig möteslokal som också fungerar som showroom. Den perfekta platsen för avslappnade möten! Häng vid bardisken, koppla av runt soffbordet eller låt dina gäster mingla på takterrassen som finns precis utanför.

Bokningsförfrågan

För bokning av våra lokaler, fyll i formuläret nedan eller kontakta oss direkt på 031-13 86 16.

Skickad bokningsförfrågan behandlas inom 24 timmar.

The Library är inrett som en skön lounge med barkök och soffgrupp, och här ordnas allt från klädvisningar till champagneprovning och mer traditionella möten. The Library är utrustat med en stor TV med DVD-spelare och självklart fixar vi blädderblock och liknande till dig som vill använda rummet som möteslokal och konferensrum. Snabbt internet ingår också så klart. Lokalen är även utrustad med riktbara spotlights, speglar och två klädhängare som kan hissas ned från taket. Perfekt när du vill visa kollektioner och använda lokalen som showroom!

Vill du ha kaffe och te, fika eller mat under mötet hjälper restaurangen på Hotel Flora vägg i vägg gärna till. Hotel Flora har också drygt 60 härliga hotellrum för den som vill sova över. Parkering finns precis utanför dörren på Grönsakstorget, och hållplats för buss och spårvagn ligger ett stenkast bort.

The Library bokas per dag. Du kan också hyra The Library som eventlokal för till exempel mindre kundevent eller produktvisningar. Eller kanske du vill boka biblioteket i kombination med någon av de andra eventlokalerna på Flora? Vi skräddarsyr olika typer av event och tar gärna fram ett förslag som passar dina behov.

  • 36 kvadratmeter med barkök och utgång till takterrass
  • 12 sittplatser, varav 8 runt ett soffbord

Priser

Vi hyr ut The Library till ett fast dagspris. Priserna anges inklusive 25% moms. Kontakta oss för offert om du vill hyra The Library som eventlokal.

Heldag: 3000 kronor

Utrustning

  • WiFi
  • TV
  • Blädderblock
  • iPod-spelare
  • Klädstänger (7 meter)
  • Spotlights (12 riktbara)

Övriga lokaler

Utöver The Library har vi ytterligare två möteslokaler du kan hyra på Flora Workspace: Loftet och The Fashion Room (det senare med klädställningar och spotlights, precis som biblioteket har). Du kan också hyra våra lokaler (inklusive den delade arbetsplatsen Salongen) som eventlokal.