Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/srv/www.floraworkspace.se/htdocs/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/front/process.php) is not within the allowed path(s): (/data/6/www.floraworkspace.se:/tmp) in /data/6/www.floraworkspace.se/htdocs/wp-content/advanced-cache.php on line 8
Eventlokaler i Göteborg | Events | Flora Workspace
Eventlokaler i Göteborg

Events

På Flora Workspace finns fyra eventlokaler utöver det vanliga och dessutom två härliga takterrasser. Du kan hyra våra eventlokaler för konferenser, fester, mingel, workshops, produktlanseringar, visningar och liknande. Fördrink på terrassen och fest inne, kanske? Läget är mycket centralt, precis vid Grönsakstorget i Göteborg. Parkering och hållplats för buss och spårvagn finns precis utanför dörren.

Hos oss är det fingertoppskänsla som gäller, och alla våra eventlokaler skiljer sig åt både vad gäller storlek och inredning. Kontakta oss och boka in ett besök, så kikar vi tillsammans på vad som passar och hur vi bäst förverkligar dina idéer. Vi är bra på att hitta smarta lösningar, och vägg i vägg har vi dessutom Hotel Flora med hotellrum, restaurangkök och full concierge-service. Hos oss är ingenting omöjligt!

Kapacitet i våra eventlokaler

Våra eventlokaler är olika stora och inredningen skiljer sig också åt.

Hur många personer som ryms beror lite på vilken typ av event det är så klart, men i runda slängar kan du räkna med följande:

Salongen – 40 sittplatser, max 150 personer
Runda Bordet – 8 sittplatser, max 8 personer                      Loftet – 12 sittplatser, max 20 personer
The Fashion Room – 8 sittplatser, max 30 personer
The Library – 12 sittplatser, max 30 personer
Lilla takterrassen – max 30 personer
Stora takterrassen – 50 personer

Våra eventlokaler

Salongen
Loftet
The Fashion Room
The Library